Wil jij je missie realiseren?

Heb jij een toppositie en wil jij een ambitieuze missie realiseren? Of wil jij de samenleving vooruit helpen? Ben je gewend om een uitstekende performance neer te zetten? En lijkt het nu even anders?

• Je mist de drive die je zó nodig hebt.
• Je twijfelt aan jezelf en je leiderschapskwaliteiten.
• Je hebt een conflict, en weet niet hoe dat op te lossen.
• Je staat voor een grote uitdaging en ben het overzicht een beetje kwijt.
• Je merkt dat je anders overkomt dan je echt bent en wilt dat veranderen.
• Je wil je leiderschapsstijl afstemmen op de nieuwe fase van je organisatie.
• Je ervaart te weinig commitment bij je medewerkers – hoe kan je dat veranderen?

Dit soort vragen kosten je energie en gaan ten koste van je prestaties. Dit heeft effect op je team. Uiteindelijk kan zelfs je organisatie in een neerwaartse spiraal terecht komen. Tijdig sparren met een onafhankelijk persoon kan dan uitkomst bieden. Dat kan!

Ik ben AE, sparringpartner, coach en moderator voor topexecutives en managementteams.
Waar capabele mensen of teams even vastzitten of inspiratie nodig hebben, ben ik graag de sparringpartner om mensen en teams weer in beweging krijgen.

Ik help mensen alle potentiele talenten te benutten om met plezier uitmuntende resultaten neer te zetten. Hierbij maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring aan de top van internationale organisatie en in Nederlandse boardrooms. Samen creëren we een opening naar de toekomst met impact en resultaat. Een toekomst waarin jij en je team schitteren!

Diensten

Het is mijn passie potentieel vrij te maken en mensen te laten schitteren engels.

Individuele coaching ENG

Mensen laten schitteren van binnenuit. * * * * * * * * *…

Conflictbemiddeling ENG

Oplossen van conflicten en stroomlijnen van verschillende belangen binnen teams. * *…

Teamontwikkeling ENG

Teamdynamiek optimaliseren en presteren met plezier. * * * * * * * *…
Read more

Maatwerk


Brainstorm * Management Development
* Kick-off *
Feedback * Inspirerend leiderschap * Coachend leiderschap *
Faciliterend leiderschap * Stakeholdermanagement *
SWOT-analyses * Krachtenveldanalyse * Effectief communiceren
Individuele coaching * Conflictbemiddeling * Teamontwikkeling

 

Anne-Else Højberg

Mijn kennis en ervaring is breed. In Denemarken, het land waar ik werd geboren, volgde ik mijn academische opleiding in verschillende richtingen: bestuurskunde, economie, politicologie, rechten en internationale betrekkingen. Complexe situaties en krachtenvelden halen het beste in me naar boven. Ik heb ruime ervaring met het spel van onderhandelingen en boardrooms. Die deed ik op in Brussel, waar ik onder andere politiek adviseur was van vijf opeenvolgende secretaris-generaals van de NAVO. En in Nederland, waar ik werkte in diverse corporate posities en in verschillende sectoren. Potentieel vrijmaken in mensen is iets dat in mijn bloed zit. Toen ik zelf leiding gaf, vond ik het het allermooist om mensen te zien groeien en steviger worden. En om mensen aan de top hun verantwoordelijkheid te zien nemen. Ik zag dat ik daarin persoonlijk een verschil kon maken. Ik heb daarom werk gemaakt van mijn passie: executives en teams helpen om hun missie te vinden en met plezier te realiseren. Mijn bedrijf heet daarom Mensen laten schitteren. 

Mijn veelzijdige, internationale en corporate bagage zet ik graag in voor jou en jouw ontwikkeling. Zodat jij en je team maximale resultaten – met plezier – behalen!

“Het heeft mijn vertrouwen versterkt dat we de context in kaart hebben gebracht, waarin de persoonlijke ontwikkeling plaats kan vinden.”

Wim, manager, Euronext genoteerd bedrijf ENG

“Ondanks dat ik veel gelezen had over het onderwerp en de theorie ken heeft de coaching bij Anne-Else verhelderd waar de grenzen zijn in de praktijk.”

Timor, directeur IT, NASDAQ multinational

“De ervaring en intellectuele capabiliteit van Anne-Else om een serieus weerwoord te geven maakt haar een goede sparringpartner.”

JC, partner, “De grote vijf” organisatie ENG

“Zelfvertrouwen! Ik geloof weer in mezelf! Ik focus nu op de goede eigenschappen in mezelf en dat maakt een enorm verschil.”

Marjolein, IT Verkoop ENG

“Ik heb de flexibiliteit geapprecieerd om over alles te kunnen praten, zonder mijn zelfgestelde leerdoelen uit het oog te verliezen.”

Marc, algemeen manager ENG

“Mensen laten schitteren spreekt me aan, omdat er eerst focus is op wat werkt en dat er concrete strategieën worden besproken om een steeds betere versie van jezelf te zijn.”

Lucie, directeur ENG